TREKKING: 3000 ibones, del 5 al 11 d’agost!

TREKKING: 3000 ibones, del 5 al 11 d’agost!

Aquest agost tenim una sortida excepcional: us convidem a acompanyar-nos a fer la integral dels 3000 ibones, una ruta de 102 quilòmetres, amb un desnivell positiu de 6.715 metres, distribuïda en set etapes i sis refugis, que transcorre pel cor dels Pirineus: tindrem a la vista el Balaïtous, el Vignemale, el Garmo Negro i Picos del Infierno, i gaudirem dels innumerables llacs que anirem trobant pel camí.

Farem nit el 4 d’agost a la població de Fabrègues (França), per iniciar la ruta el dia 5, prenent el Tren d’Artouste que ens portarà fins el punt d’inici de la primera jornada, al llac d’Artouste, i arribarem de tornada a Fabrègues el dia 11 d’agost, per fer el viatge de retorn aquell mateix dia. Hem reservat 8 places per aquesta ruta, que farem en règim autoguiat, amb tots els serveis inclosos al web de l’activitat:

https://3000ibones.com/rutas-circulares-pirineos/

A més de l’estada als refugis (amb sopar, allotjament i esmorzar), l’aproximació al punt d’inici del trekking amb el Tren d’Artouste, l’esmorzar a l’Hôtellerie du Lac de Gaube a la quarta etapa, i el Circuit Termal al Balneari de Panticosa al final de la cinquena etapa, hem previst incorporar passar aquesta nit al Balneari en lloc del refugi. El cost de l’activitat és de 475 € pels socis federats del Club (cal disposar de llicència habilitada: si no la teniu habilitada, caldrà que tramiteu una ampliació de la vostra llicència per a incorporar l’habilitació de la mateixa, amb un cost de 14,19 € que caldrà liquidar apart).

Heu de comptar que aquest import no incorpora el cost del què cadascú demani pel dinar de les corresponents etapes, el del viatge fins al punt d’inici de l’activitat ni l’estada la nit abans al allotjament que s’acabi concretant. Pels federats amb llicència habilitada que no siguin socis del Club, el cost de l’activitat és de 485 €, mentre que pels participants no federats aquest import és de 525 €.

La data topall per haver liquidat l’import corresponent és el dia 01/06/2023. Per l’elevat import de l’activitat, podreu fer diverses transferències a favor del Club Excursionista Esparreguera, fins a completar l’import corresponent, al número de compte ES450081003834000127386, indicant el vostre nom i cognom i el text “3.000 ibones”.

Abans de formalitzar la vostra inscripció, llegiu atentament la Declaració del participant. La vostra inscripció implica necessàriament la conformitat i acceptació dels punts que inclou la mateixa. Podeu formalitzar la vostra inscripció accedint al formulari corresponent:

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Us esperem!!