Política de Privacitat

DADES DEL RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES

FINALITAT AMB LA QUE ES TRACTEN LES SEVES DADES

Tractem les seves dades de caràcter personal per les següents finalitats:

  • Tramitació de les llicències federatives dels nostres socis
  • Organització de activitats de senderisme, excursionisme i muntanya
  • Gestió administrativa de socis, proveïdors i voluntaris
  • Gestió d’activitats formatives
  • Informació i promoció de l’excursionisme
  • Gestió i comunicació de les consultes a la web
  • Captació d’imatges per garantir la seguretat de les persones i bens

PERÍODE DE CONSERVACIÓ DE LES SEVES DADES

Les seves dades es conservaran:

  • Mentre es mantingui la relació comercial
  • Les dades es conservaran durant el temps necessari per acomplir les obligacions legals que obliga la legislació vigent i prescripció de responsabilitats
  • Les dades personals proporcionades es conservaran fins que se sol·liciti la supressió per l’interessat
  • Durant el període de conservació per obligació legal i prescripció de responsabilitats, les dades es conservaran bloquejades
  • En el moment que expirin els terminis de conservació, les dades seran destruïdes

LEGITIMACIÓ PEL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES

  • El tractament es realitza d’acord amb una relació contractual
  • El tractament es realitza d’acord amb el consentiment de l’interessat

DESTINATARIS DE LES DADES DE CARÀCTER PERSONAL I TIPUS DE DADES QUE ES TRACTEN

 

  • Les dades es cediran a la FEDERACIÓ D’ENTITATS EXCURSIONISTES DE CATALUNYA per a la tramitació de les llicències federatives dels socis que la sol·licitin.
  • Les dades no es cediran a cap altre tercer amb l’excepció d’obligació legal.

 

ELS DRETS DELS INTERESSATS

QUINS SÓN ELS SEUS DRETS?

  • Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si el CLUB EXCURSIONISTA ESPARREGUERA l’està tractant dades personals que l’interessin, o no.
  • Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les seves dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les quals van ser recollides
  • Els interessats tenen dret a oposar-se al tractament de les seves dades personals
  • En determinades circumstàncies previstes a l’article 18 del RGPD, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per l’exercici o la defensa de reclamacions
  • En virtut del dret a la portabilitat, els interessats tenen dret a obtenir les dades personals que els incumbeixen en un format estructurat d’ús comú i lectura mecànica i a transmetre’ls a un altre responsable

COM POT EXERCIR ELS DRETS?

    • Mitjançant un escrit dirigit al CLUB EXCURSIONISTA ESPARREGUERA, Apartat de Correus 62, codi postal 08292, ESPARREGUERA (BARCELONA)
    • Mitjançant un escrit dirigit al CLUB EXCURSIONISTA ESPARREGUERA a l’adreça de correu electrònic: info@clubexcursionistaesparreguera.com

QUINES VIES DE RECLAMACIÓ EXISTEIXEN?
Si considera que els seus drets no s’han atès degudament, té dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades o l’Agència Espanyola de Protecció de Dades

TIPUS DE COOKIES

A continuació, es realitza una classificació de les cookies en funció d’una sèrie de categories. No obstant això és necessari tenir en compte que una mateixa cookies pot estar inclosa en més d’una categoria:
  1. Tipus de cookies segons l’entitat que les gestioni. Segons qui sigui l’entitat que gestioni l’equip o domini des d’on s’envien les cookies i tracti les dades que s’obtinguin es poden distingir dos tipus:
    • Cookies pròpies.- Són aquelles que s’envien a l’equip terminal de l’usuari des d’un equip o domini gestionat pel propi editor i des del qual es presta el servei sol·licitat per l’usuari.
    • Cookies de tercer.- Són aquelles que s’envien a l’equip terminal de l’usuari des d’un equip o domini que no és gestionat per l’editor, sinó per una altra entitat que tracta les dades obtingudes a través de les cookies. En el cas que les cookies siguins instal·lades des d’un equip o domini gestionat pel propi editor per la informació que es reculli mitjançant aquestes sigui gestionada per un tercer, no poden ser considerades com cookies pròpies.
  2. Tipus de cookies segons el termini que romanen activades.
    • Cookies de sessió.- Són un tipus de cookies dissenyades per recaptar i emmagatzemar dades mentre l’usuari accedeix a una pàgina web.
    • Cookies persistents.- Són un tipus de cookies en el qual les dades segueixen emmagatzemats en el terminal i poden ser accedits i tractats durant un període definit pel responsable de la cookie, i que pot anar d’uns minuts a diversos anys.
  3. Tipus de cookies segons la seva finalitat
    • Cookies tècniques.- Són aquelles que permeten a l’usuari la navegació a través d’una pàgina web, plataforma o aplicació i la utilització de les diferents opcions o serveis que en ella existeixin.
    • Cookies de personalització.- Són aquelles que permeten a l’usuari accedir al servei amb algunes característiques de caràcter general predefinides en funció d’una sèrie de criteris en el terminal de l’usuari.
    • Cookies d’anàlisi.- Són aquelles que permeten al responsable de les mateixes, el seguiment i anàlisi del comportament dels usuaris dels llocs web als quals estan vinculades.
    • Cookies publicitàries.- Són aquelles que permeten la gestió, de la forma més eficaç possible, dels espais publicitaris que, si escau, l’editor hagi inclòs en una pàgina web, aplicació o plataforma des de la qual presta el servei sol·licitat sobre la base de criteris com el contingut editat o la freqüència en la qual es mostren els anuncis.
    • Cookies de publicitat comportamental.- Són aquelles que permeten la gestió, de la forma més eficaç possible, dels espais publicitaris que, si escau, l’editor hagi inclòs en una pàgina web, aplicació o plataforma des de la qual presta el servei sol·licitat. Aquestes cookies emmagatzemen informació del comportament dels usuaris obtinguda a través de l’observació continuada dels seus hàbits de navegació, la qual cosa permet desenvolupar un perfil específic per mostrar publicitat en funció del mateix.
Segons el que es disposa en l’article 22.2 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), el CLUB EXCURSI ONISTA ESPARREGUERA informa de les cookies utilitzades en nostra website:
TIPOS DE COOKIES
FINALIDAD Cookies Propias Cookies de Tercero Cookies de Sesión Cookies de persistentes
Cookies TécnicasNID, 1P_JAR, APISID, HSID, SID, SAPISID, SIDCC, SSID : cookies de Google para la transferéncia de datos, los mapas, y la seguridad del sitio web y los datos de usuario. 6 meses de permanencia y 1 semana respectivament. 2 años de permanencia el resto.
Cookies de Personalizaciónpll_language: guarda el idioma escogido en la navegación Caduca al año desde la última actualización.
Cookies de Análisis_glc_au: cookie de Google analyticsUna sesión
Cookies publicitarias
Cookies de publicitad comportamental
A continuació detallem els tipus de cookies que el CLUB EXCURSIONISTA ESPARREGUERA utilitza:
  • Google Analytics, un servei d’analítica web desenvolupada per Google, que permet el mesurament i anàlisi de la navegació a les pàgines web. Segons la tipologia anterior es tracta de cookies de tercers, persistents i d’anàlisi.
  • DoubleClick per millorar la publicitat. El servei DoubleClick s’utilitza per orientar la publicitat segons el contingut que és rellevant per a un usuari, millorar els informes de rendiment de la campanya i evitar mostrar anuncis que l’usuari ja hagi vist. Segons la tipologia anterior, es tracta d’una cookie de tercers, persistent i publicitària.
  • Verificació humana de Wordfence: Aquest cookie comprova mitjançant un captxa, que ets una persona i no una màquina. Segons la tipologia anterior, es tracta d’una cookie pròpia, de sessió, tècnica i de personalització
  • Natives de WordPress, es un servei de WordPress que comprova si el navegador està correctament configurat per utilitzar WordPress. Segons la tipologia anterior, es tracta d’una cookie de tercers, tècnica i de sessió.
COM DESHABILITAR LES COOKIES EN ELS NAVEGADORS MÉS USATS Així mateix, el CLUB EXCURSIONISTA ESPARREGUERA informa a l’usuari que té la possibilitat de configurar el seu navegador de manera que se li informi de la recepció de cookies, podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur. A continuació li proporcionem els enllaços de diversos navegadors, a través dels quals podrà realitzar aquesta configuració: ACTUALITZACIÓ DE LA POLÍTICA DE COOKIES Es possible que actualitzem aquesta política de cookies en qualsevol moment, per això, recomanem revisar aquesta pàgina cada cop que accedeixi a aquest lloc web, amb l’objectiu d’estar degudament informat/da sobre els cookies utilitzem i les seves característiques. Aquesta política es va actualitzar per última vegada el 27 de novembre de 2017