Préstec gratuït de material de muntanya per a socis del Club Excursionista Esparreguera

Préstec gratuït de material de muntanya per a socis del Club Excursionista Esparreguera

El Club Excursionista Esparreguera posa a disposició dels seus socis un servei de préstec gratuït de material de muntanya. Podeu accedir al servei de préstec mitjançant aquest formulari:

 FORMULARI      (cliqueu al damunt)

 

Haureu d’identificar-vos amb les dades que es demanen, i determinar de la manera més exacta possible les dates de recollida i retorn del material que us interessi agafar en préstec. S’estableix per a cada element un import de fiança, l’import total del qual s’haurà de dipositar mitjançant transferència al número de compte bancari del Club, que us facilitarem al contactar amb vosaltres per WhatsApp en el moment de la confirmació de la disponibilitat del material que volgueu fer servir.

La recollida i retorn del material s’efectuarà a la botiga JM Moda d’Esparreguera, carrer Hospital 15, en horari de 09:00 a 13;30 hores i de 17:30 a 20:00 hores, de dilluns a dissabte. El material s’haurà de tornar en el mateix estat que us hagi estat lliurat. Un cop revisat l’estat del material, procedirem a la devolució, també per transferència bancària, de l’import abonat prèviament en concepte de fiança. En el cas de pèrdua o deteriorament total del material, s’estableix un import de recuperació per a cada element, que haurà de ser abonat pel soci que figuri identificat al formulari.