Open Trail Solidari Santa Eulàlia

Open Trail Solidari Santa Eulàlia

El Club Excursionista Esparreguera us convida a participar al Open Trail Solidari Santa Eulàlia!

En aquests temps, en què les activitats multitudinàries no són possibles, cal reinventar-se!  És per això que hem organitzat aquesta activitat gratuïta i solidària, amb la que tindreu la oportunitat de competir amb vosaltres mateixos i amb els vostres companys al llarg dels propers dos mesos, fent el recorregut tantes vegades com vulgueu, amb seguretat i respectant els protocols sanitaris vigents en cada moment.

       
Hem preparat un circuit exigent i atractiu, amb una distància de 13,170 quilòmetres i un desnivell positiu de 760 metres, circular, amb sortida i arribada a la porta nord de la masia de Can Roca, que domina l’esplanada:

Amb la vostra inscripció, us facilitarem el vostre dorsal virtual i l’arxiu GPX amb el track del circuit, perquè el pugueu seguir i gravar amb el vostre dispositiu, rellotge amb GPS, o telèfon mòbil amb Strava.

Llegiu atentament el reglament d’aquest Open Trail Solidari, que trobareu al següent enllaç:    REGLAMENT

Per a poder participar, heu de formalitzar la vostra inscripció mitjançant el següent:  FORMULARI

Encara que la vostra inscripció és gratuïta, hem determinat una aportació mínima de 3 euros a favor del Banc dels Aliments de Barcelona. Tal i com trobareu al missatge de resposta un cop enviat el formulari, heu de seguir AQUEST ENLLAÇ per a efectuar la vostra aportació. El correu de confirmació de Banc dels Aliments ens l’heu de reenviar a: clubexcursionistaesparreguera@gmail.com

A la recepció del vostre correu, us enviarem el dorsal, una còpia del Reglament i l’arxiu GPX amb el track del circuit. Si teniu o us obriu un perfil, seguiu-nos a Strava: https://www.strava.com/athletes/34870786 i cerqueu el segment: https://www.strava.com/segments/27180018

Un cop finalitzada la carrera, envieu-nos per correu electrònic l’arxiu GPX de la vostra activitat, a la següent adreça de correu electrònic: montserrati@clubexcursionistaesparreguera.com posant a l’Assumpte: “Track Open Trail”. Podeu resseguir el circuit tantes vegades com vulgueu, entre el 12 de febrer i l’11 d’abril.

Setmanalment publicarem les classificacions al nostre web, fins el tancament del període de participació, en què publicarem els resultats finals i comunicarem els premis als guanyadors.

Compartiu les fotos de la ruta, els vostres dorsals i les vostres experiències a les xarxes socials, i etiqueteu-nos (@CExEsparreguera, #OpenCEE, #OpenTrailCEE o #TrailCEE). Volem viure amb vosaltres i compartir aquestes experiències!

Si us plau, cuideu el vostre entorn, és la millor herència pels nostres fills. La nostra motivació i el principal objectiu d’aquesta activitat és que ho passeu bé i que gaudiu del que ens agrada. Apliquem, doncs, el sentit comú! Ens veiem a la muntanya!