OPEN TRAIL SOLIDARI SANTA EULÀLIA: TANCAMENT DE L’ACTIVITAT

OPEN TRAIL SOLIDARI SANTA EULÀLIA: TANCAMENT DE L’ACTIVITAT

Després de més d’onze setmanes de l’Open Trail Solidari Santa Eulàlia, el passat dia 2 de maig va finalitzar el període per a participar a l’activitat. Estem més que contents per la gran participació que ha caracteritzat aquest Open: 159 persones inscrites, de les quals 115 han seguit com a mínim una vegada el recorregut, amb un total de 234 participacions.

La majoria dels participants han estat corredors, que han donat de sí el màxim per mirar d’assolir la seva millor marca possible! Però també hem tingut molta presència de persones que l’han efectuat caminant, pel plaer de gaudir de l’experiència i de les excepcionals vistes del recorregut. Això no obsta a què tothom que l’ha fet s’ha hagut d’enfrontar a un circuit dur i exigent de més de 13 quilòmetres i un desnivell positiu de prop de 800 metres! El nostre reconeixement a tothom per l’esforç que han hagut de dur a terme!

Només un tema a millorar… Un bon nombre de participants no ha sabut interpretar adequadament la part inicial del recorregut. El track que s’havia de seguir a la sortida, i que va ser facilitat a tots els inscrits, no era el traçat més directe, i calia estar amatents en aquest tram per tal de no caure en el parany d’agafar el camí més ample i planer: la diferència era escasa, en quant a distancia i desnivell, però suficient com per representar un avantatge de temps respecte del recorregut original.

Aquesta situació ens ha obligat a considerar classificats només a aquelles persones que han seguit el track amb correcció, tal i com marcava el reglament del Open. I d’entre aquests, els tres participants amb millor temps de cada categoria han obtingut el dret a participar de franc a la propera edició de la Marxa del Montserratí. Els més ràpids de cada categoria rebràn, a més, la samarreta del nostre Club com a premi. Així mateix, la persona que ha efectuat el recorregut en més ocasions també s’ha emportat una samarreta del Club. Al llarg dels propers dies, contactarem amb tots els interessats per a fer-los arribar els seus premis!

Deixem constància de les classificacions dels participants a l’Open Trail Solidari Santa Eulàlia: organitzades per categories, distingim els/les participants classificats amb el seu millor temps del conjunt de les seves participacions, presentant a continuació les millors marques de tots aquells  que van efectuar la sortida incorrecte, i que no han pogut optar per aquesta raó als premis  de cada categoria. Al costat del número de dorsal s’indica el número de la participació amb la que s’ha assolit el millor temps. Aquestes són, doncs, les

CLASSIFICACIONS GENERALS

 

Ens queda el més important: la raó solidària! Entre tots els participants, s’han recaudat més de 800 quilos d’aliments a favor de les persones necessitades del nostre entorn, mitjançant les seves aportacions al Banc dels Aliments de Barcelona. Aquest és el document que certifica l’import total de les aportacions assolides entre l’Open Trail i l’Open Orientació Solidari Santa Eulàlia. Gràcies de tot cor!