Open Orientació Solidari Santa Eulàlia

Open Orientació Solidari Santa Eulàlia

El Club Excursionista Esparreguera us convida a participar al Open Orientació Solidari Santa Eulàlia!

       

En temps de dificultats, cal ser imaginatius! El Club Excursionista Esparreguera us convida a participar al Open d’Orientació Solidari Santa Eulàlia, una activitat per a introduir-vos al món de l’orientació individualment, en parella o família, o amb la vostra bombolla de convivència, però sempre respectant les mesures de seguretat vigents!

Llegiu atentament el reglament d’aquest Open Orientació Solidari, que trobareu al següent enllaç:  REGLAMENT

Per a poder participar, heu de formalitzar la vostra inscripció mitjançant el següent  FORMULARI

Encara que la vostra inscripció és gratuïta, hem determinat una aportació mínima de 3 euros a favor del Banc dels Aliments de Barcelona. Tal i com trobareu al missatge de resposta un cop enviat el formulari, heu de seguir  AQUEST ENLLAÇ  per a efectuar la vostra aportació. El correu de confirmació de Banc dels Aliments ens l’heu d’enviar a club excursionistaesparreguera@gmail.com

A la recepció del vostre correu, us enviarem el Codi d’Activitat, que us servirà per anar enregistrant els codis QR de cada “fita” que trobeu, i un document que us servirà per a saber on us cal cercar quan us trobeu a prop de les diferents “fites”. També us facilitarem el mapa amb la ubicació de les “fites”, que haureu de recollir a l’establiment JM Moda, carrer Hospital 15, Esparreguera, informant el Codi d’Activitat rebut al nostre correu electrònic de confirmació de la vostra inscripció.

INSTRUCCIONS:

Per a iniciar l’activitat, tan sols necessiteu disposar d’un telèfon mòbil amb accés a Internet i qualsevol aplicació lectora de codis QR instal·lat al mateix. Adreceu-vos a la masia de Can Roca i cerqueu la “fita” d’inici que trobareu, escanegeu el codi QR i teclegeu al web de l’activitat el Codi d’Activitat. El vostre temps comença a comptar a partir d’aquell moment!

Ja podeu anar a cercar els diferents Controls, anomenats també Fites o Balises, i escanejar el seu codi QR corresponent. També hi haureu d’introduir el Codi d’Activitat assignat. Quan vulgueu donar per finalitzada l’activitat, tan si heu trobat tots els Controls, com si no, haureu d’escanejar el codi QR de final de l’activitat i introduir el Codi d’Activitat assignat,

IMPORTANT:  Un cop finalitzada l’activitat, aquest Codi d’Activitat ja no serà vàlid per iniciar-ne una altre amb el mateix –n’hauríeu de demanar un de nou i formalitzar una nova inscripció.

Un cop finalitzada l’activitat, tothom podrà veure els resultats a la web. La data de realització de la cursa haurà d’estar necessàriament compresa dins el període indicat, entre el 12 de febrer i l’11 d’abril de 2021.

Un cop finalitzat el període, a partir del dia 11 d’abril, publicarem la classificació final global de la Open Orientació Santa Eulàlia i comunicarem els premis als guanyadors.

 

Compartiu les fotos de la ruta i les vostres experiències a les xarxes socials, i etiqueteu-nos (@CExEsparreguera, #OrientacioCEE u #OpenOrientacióCEE). Volem viure amb vosaltres i compartir aquestes experiències!

Si us plau, cuideu el vostre entorn, és la millor herència pels nostres fills. La nostra motivació i el principal objectiu d’aquesta activitat és que ho passeu bé i que gaudiu amb seguretat del que ens agrada. Apliquem, doncs, el sentit comú! Ens veiem a les muntanyes!

Podeu adreçar-nos les vostres consultes, contactant amb l’Organització per correu electrònic a la següent adreça de correu electrònic: montserrati@clubexcursionistaesparreguera.com, posant com a Assumpte: “Open Orientació”