OPEN ORIENTACIÓ SOLIDARI SANTA EULÀLIA: TANCAMENT DE L’ACTIVITAT

OPEN ORIENTACIÓ SOLIDARI SANTA EULÀLIA: TANCAMENT DE L’ACTIVITAT

Després de més d’onze setmanes de l’Open Orientació Solidari Santa Eulàlia, el passat dia 2 de maig va finalitzar el període per a participar a l’activitat. Ha estat una agradable sorpresa constatar l’interès que ha rebut aquesta activitat: 107 inscripcions, amb 76 participacions, entre individuals i col·lectives, que fan impossible saber amb exactitud el nombre de persones que han gaudit de la “recerca del tresor” que proposàvem! Hem rebut nombroses valoracions positives que ens han quedat registrades al web amb el que els participants “capturaven” les fites conforme les anaven trobant.

Volem agraïr especialment la col·laboració del Club Patidors i del seu president en l’organització tècnica de l’esdeveniment, que ha permés que l’activitat es pugués dur a terme amb el màxim de seguretat, que era per nosaltres un aspecte clau en les circumstàncies de risc derivades de la pandèmia del Covid-19 que encara avui suportem, i que permetia participar sense cap tipus de contacte directe amb cap element de l’activitat.

Han estat 53 els classificats, entre persones individuals i equips, que han iniciat i tancat les seves participacions. I, d’entre aquests, 38 han aconseguit localitzar les 36 fites del recorregut! Al tractar-se d’una activitat no limitada en el temps, ha hagut participants que han trigat gairebé dos mesos a donar per tancats els seus temps. El més important era gaudir, com en un joc, de l’experiència de sortir a estones lliures a la recerca de les fites. I sabem que moltes famílies amb nens han gaudit especialment d’aquesta manera de participar!

Però hem tingut, també, autèntics cracks en la recerca de les fites! Són, naturalment, els qui encapçalen la nostra classificació. I han estat els tres participants que més ràpidament han assolit totes les fites els qui rebran el premi que teníem preparat a l’efecte: cadascun d’ells rebrà un exemplar del llibre “Descobreix Esparreguera”, dels nostres companys Lídia Quevedo i Josep Grau, amb el que podran continuar aprofondint en la descoberta del nostre entorn. A més, ells i la resta dels deu primers classificats guanyen el dret a participar de franc a la propera edició de la Cursa d’Orientació Vila d’Esparreguera. En els propers dies ens posarem en contacte amb tots els interessats per a fer-los arribar els seus premis. Felicitats a tots ells!

Aquesta és, en definitiva la

CLASSIFICACIÓ GENERAL

 

Ens queda el més important: la raó solidària! Entre tots els participants, s’han recaudat més de 700 quilos d’aliments a favor de les persones necessitades del nostre entorn, mitjançant les seves aportacions al Banc dels Aliments de Barcelona. Aquest és el document que certifica l’import total de les aportacions assolides entre l’Open Trail i l’Open Orientació Solidari Santa Eulàlia. Gràcies de tot cor!