Marxa de Resistència “Miradors de Monsterrat”

Marxa de Resistència “Miradors de Monsterrat”

Un dels projectes de la Junta Directiva, que us vàrem presentar a la Assemblea General del passat 28 de setembre, era la creació d’una marxa de resistència que pogués organitzar el nostre Club. La idea havia anat prenent forma els mesos anteriors, i el traçat ja havia estat definit abans de la presa de possessió de la nova junta.

Avui us avancem el que seria la futura “Marxa dels Miradors de Montserrat”, un circuit prou exigent, però que permet als més avesats a aquest tipus de rutes fer força trams en carrera. La nostra il·lusió seria poder fer entrar la marxa en pocs anys dins el Circuit Català de Caminades de Resistència, organitzat per la FEEC.

Fins i tot, tenim al cap una versió molt més exigent que deixaria aquest traçat a Can Maçana per baixar fins a Marganell i portar cap a Monistrol de Montserrat, on agafaria el camí de Can Tobella i pujaria per darrera de Sant Salvador de les Espases fins el Pla del Fideuer i Can Puigventós, per enfilar cap a Olesa de Montserrat i tornar a pujar a Esparreguera pel camí de les escales. Aquesta versió “llarga”, de més de 70 quilòmetres de distància, podria combinar-se amb la que aquí us presentem, arribat el cas, perquè els més agosarats poguessin escollir-la.

Esperem els vostres comentaris, i confiem en poder comptar, com sempre, amb la vostra col·laboració quan arribi el moment de la seva estrena. En marxa!!

#CEEen marxa