Llicències FEEC 2020

Llicències FEEC 2020

Com cada any, a principis de desembre s’inicia la campanya d’alta/renovació de llicències de la FEEC de cara al proper any 2020, any en que se celebra -a més- el centenari de la Federació. A partir de la tarda de demà, dimarts, dia 3 de desembre, podreu ja tramitar les vostres llicències per l’any vinent.

El procediment és el mateix que l’any anterior: teniu dues pàgines diferenciades, una per a les altes i renovacions de socis majors d’edat, i una altra per a les dels socis menors, tant juvenils com infantils. A la part superior de les pàgines trobareu els quadres amb les característiques, cobertures, àmbits geogràfics i preus de les diferents modalitats de llicència disponibles, per a poder consultar-los i decidir la modalitat interessada.

A continuació, trobareu el desplegable amb les modalitats que corresponen a cada pàgina (adults o menors) i el formulari per a incorporar les vostres dades personals, que ens han de servir per a tramitar la vostra alta/renovació com a socis del nostre Club i la llicència federativa que hàgiu demanat. Un cop incorporades les dades, i acceptats els termes legals corresponents, podreu efectuar el pagament de la vostra comanda amb total comoditat mitjançant targeta bancària.

Un cop efectuada la comanda, rebreu un correu electrònic a l’adreça que ens hàgiu indicat com a missatge de benvinguda i constància de què la hem rebuda i que iniciem la seva tramitació. Com sempre, estem a la vostra disposició per a resoldre qualsevol dubte que tingueu al llarg del procés o en relació a les característiques de les diferents modalitats de llicència. Podeu contactar amb nosaltres per correu electrònic, o per telèfon/WhatsApp al nostre número de mòbil 622.904755

Al següent dia hàbil des de la vostra comanda, el Club tramitarà davant la FEEC la llicència interessada, i procedirem a imprimir-la i enviar-la per correu postal al vostre domicili, juntament amb el nou Carnet de Soci 2020:

Posa’t #enmarxa!  Fem Club!