La TransMontserrat!!

La TransMontserrat!!

Un vell somni està a punt de fer-se realitat! Volem presentar-vos la Primera Marxa de Resistència TransMontserrat, organitzada pel nostre Club pel proper dia 23 de setembre del 2023!! Una activitat amb caràcter, amb el punt just de duresa, per la què caldrà una bona preparació física, però que us permetrà gaudir, com potser mai heu tingut oportunitat, de la bellesa de l’entorn que envolta la muntanya màgica de Montserrat!
Han estat moltes hores, i encara haurem de dedicar moltes més, preparant tot el necessari per a poder dur a terme aquesta activitat! Hem dissenyat un recorregut molt atractiu, amb la intenció de poder incorporar en un futur proper la nostra TransMontserrat al calendari del Circuit de Caminades de Resistència de la FEEC!! Són poc més de 45 quilòmetres de distància i un desnivell acumulat de poc menys de 5.000 metres, amb un temps màxim per fer-la de 14 hores: aquest temps permet fer-la tot caminant, sempre que no badis massa en el recorregut!!
Us proposem participar en aquesta experiència que hem preparat per tots vosaltres! Hem creat un web específic de la TransMontserrat, que us convidem a visitar per conèixer les característiques d’aquesta activitat. Tots aquells que vulgueu, ja podeu fer la vostra inscripció! Tingues present les condicions d’aquesta Marxa, en quant a distància i desnivell: per a alguns de vosaltres pot ser tot un repte a superar! Però… per què estan fets els reptes, si no és per a superar-los?

https://transmontserrat.cat/

Evidentment, com a tota activitat multitudinària, i més amb les dimensions d’aquesta Marxa, necessitarem al nostre costat voluntaris que ens ajudin a fer-la possible. Per això us convidem a acompanyar-nos en la seva realització: és una manera diferent de gaudir de l’activitat, tot col·laborant en la seva posada en marxa. Ens vols acompanyar?

Vull ser voluntari

Tots aquells que participeu com a voluntaris a l’organització de la Marxa, rebreu també la samarreta commemorativa de la Primera TransMontserrat!  Això només passarà una vegada!

Iniciem amb molta il·lusió la promoció de la Primera Marxa de Resistència TransMontserrat del nostre Club! Ens acompanyes?