Descobreix Esparreguera: Sant Salvador de les Espases

Descobreix Esparreguera: Sant Salvador de les Espases

Data de la sortida: 20/02/2022, diumenge

Ruta circular que transcorre per corriols i senders del nord d’Esparreguera, els quals ens portaran al seu sostre municipal, el cim de la Socarrada (519 m), i a visitar l’ermita de Sant Salvador de les Espases, on podrem gaudir de les seves magnífiques vistes. Partirem des de l’antic balneari de La Puda on pujarem fins al Pla de Fideuer (terme municipal de Vacarisses), i seguidament assolirem el cim del Puig Cendrós (100 cims no essencial). Continuarem per la Serra de l’Hospici fins al cim de la Socarrada, moment en el qual començarem el nostre descens per una pista. Per últim visitarem l’ermita de Sant Salvador de les Espases, i després d’un petit descens per un corriol arribarem al nostre punt d’inici.

  • Desnivell positiu: 700 metres
  • Distancia: 12 kms.
  • Circular.- 5,5 hores, amb parades més desplaçament.
  • Dificultat: Mitjana (en raó del desnivell positiu)
  • Interès: paisatge, geologia, natura, patrimoni històric

Podeu consultar aquí el  TRACK DE L’ACTIVITAT

Sortida organitzada pel Club Excursionista Esparreguera, oberta a tothom i gratuïta pels socis federats del nostre Club. Els no federats hauran de pagar l’import de la llicència temporal, el cost de la qual és de 5,00 €. Els socis federats d’altres clubs que vulguin participar a la sortida hauran de pagar un import de 5,00 € en concepte de drets d’inscripció. Les places són limitades a 25 participants!

El lloc de trobada serà a Esparreguera, a la rotonda del Cairat, des d’on sortirem a les 08:00 hores en vehicles cap al punt de sortida, a La Puda. Recomanem concentrar els participants en el menor nombre possible de vehicles, ja que l’espai d’aparcament al lloc és petit. Si opteu per deixar el vostre vehicle i anar amb altres participants, el podreu deixar aparcat a l’aparcament municipal El Cairat, al carrer de les Hortes o a la zona blava (gratuïta, els diumenges) davant l’Institut.

Aconsellem portar un entrepà o el que us convingui per fer l’àpat sobre la marxa o al finalitzar l’activitat, abans d’agafar els cotxes, segons el temps que ens comporti.

Abans de formalitzar la vostra inscripció, si us plau llegiu la DECLARACIÓ DELS PARTICIPANTS

Per inscriure’s a la sortida, entreu i envieu el següent FORMULARI D’INSCRIPCIÓ