Caminada popular Festa de la Primavera

Caminada popular Festa de la Primavera

El Club Excursionista Esparreguera organitza el proper dissabte, 1 de juny, dins el marc de la Festa de la Primavera, una Caminada Popular, oberta a tothom i gratuïta per a les persones federades. Als no federats, se’ls tramitarà una assegurança temporal per aquesta activitat per un import de 3,00 € que es pagarà en efectiu el mateix dia de la Caminada, al moment de la inscripció, o de la recollida de dorsal en el cas de les inscripcions anticipades. Tots els participants rebran una samarreta de franc, a triar entre els diferents models d’edicions anteriors de la Marxa del Montserratí.

La Caminada resseguirà els senders del nord-est de la nostra vila, amb sortida des del mateix Parc de la Vila, a la Fira d’Entitats, amb una parada per avituallar-nos d’aigua al costat del nostre local social, fins arribar a la part nord del nostre municipi, des d’on farem la tornada ja per terreny urbà. El recorregut, apte per a tots els públics, el farem amb el guiatge dels membres de l’organització que acompanyaran al grup de participants.

Podeu inscriure-vos anticipadament al següent FORMULARI . Un cop inscrits, us respondrem per correu electrònic, assignant-vos un número de dorsal, per tal que us identifiqueu abans de l’hora de la sortida al nostre stand, per a recollir el dorsal i liquidar l’import de l’assegurança temporal si és el cas.

La Caminada s’iniciarà a les 11:00 hores. També podreu, si ho preferiu, inscriure-vos el mateix dia, abans de la sortida, emplenant el formulari manual que tindrem a la vostra disposició al stand del Club Excursionista, a la Fira d’Entitats. Tingueu present que les places estaran limitades en número, per la qual cosa us recomanem inscriure-vos anticipadament.

Veniu a gaudir del nostre entorn!  Us esperem!

 

INSCRIPCIONS:  AQUÍ