Calendaris de sortides i activitats 2023

Calendaris de sortides i activitats 2023

Tenim el plaer de compartit amb tots vosaltres els dos calendaris de sortides i activitats que hem preparat per aquest proper 2023! Són un munt de propostes que posem a disposició de socis i seguidors, i que anirem reflectint al nostre web conforme s’apropin cadascuna d’elles!

Cal considerar que, al tractar-se d’un termini tan ampli de temps, es pot donar el cas de modificacions, inclusions o eliminacions d’alguna activitat. Al respecte, i amb la màxima antelació possible, anirem actualitzant aquests calendaris perquè estiguin permanentment al dia.

Trobareu un enllaç en forma de bàner a la pàgina principal del web, perquè pugueu accedir fàcilment a aquest post i als calendaris de les activitats. Tingueu present, però, d’accedir a les entrades de cadascuna d’elles per tenir la informació completa de les sortides/activitats i poder-vos inscriure en cas de conveniència.

 

Aquí teniu les activitats i sortides pel 2023 del nostre Club, obertes a tothom; cliqueu al damunt:

CALENDARI GENERAL DEL CLUB

 

I aquí teniu les activitats i sortides de la Secció d’Esports Verticals. La inscripció a les mateixes pot estar condicionada per les característiques de cada activitat en concret; cliqueu al damunt:

CALENDARI SECCIÓ D’ESPORTS VERTICALS **

** (Actualització a 11/06/2023: Lamentem informar que, temporalment, el calendari de la Secció d’Esports Verticals resta sense efecte).