Calendari de sortides primavera 2019

Calendari de sortides primavera 2019

Ja teníem ganes de compartir amb tots vosaltres el calendari de sortides per a aquesta primavera!

  • Comencem el proper 14 d’abril, amb una ruta circular que ens portarà des de Collbató fins a l’Albarda Castellana, un clàssic de l’excursionisme montserratí amb un desnivell positiu de 802 metres i un recorregut de prop de 12 quilòmetres.
  • El 12 de maig tenim prevista la travessa de Can Maçana al Monestir, una ruta exigent que ens portarà per punts clau de les diferents regions de què es composa el massís de Montserrat: el Pas de la Portella, el Pas del Príncep, Coll de Porc, El Montgròs, etc… Prop de 1.000 metres positius de desnivell i més de 12 quilòmetres de distància.
  • Pel 9 de juny estem treballant un altre sortida per Montserrat, una circular que ens permetrà visitar un bon nombre de les ermites escampades per la muntanya (no patiu, deixarem unes poques per a més endavant…). El detall de la ruta, amb el desnivell i la distància la comunicarem més endavant.

A la informació de cadascuna de les sortides detallarem tots els aspectes a tenir presents, però hi ha dos aspectes que seran comuns a totes elles:

  • Serà fonamental el tenir cura de l’entorn pel que transcorrin les diferents rutes. Preservar la natura no és negociable!
  • En aquesta mateixa línia, i encara que sigui sobrant, una limitació de salut: no es permetrà fumar durant el recorregut.

Heu de tenir present que el nombre de inscripcions estarà limitada en funció de les característiques de cada sortida. Al full informatiu de l’activitat, trobareu l’enllaç al formulari a complimentar per a la mateixa. Les sortides són gratuïtes per a tots els federats. Si ho sou, a l’apartat corresponent haureu d’indicar el número de la vostra llicència en vigor. Per a les persones no federades, el cost de les activitats serà de 5,00 euros, amb els que tramitarem davant la FEEC la corresponent llicència temporal per a la mateixa. Efectuareu el pagament amb total comoditat amb la vostra targeta bancària, al final del procés d’inscripció. Amb la confirmació de la vostra reserva, rebreu còpia de l’assegurança contractada al vostre nom.

Salut i muntanyes!

#CEEenmarxa