La Grossa de Cap d’Any 2024 del CExEsparreguera

La Grossa de Cap d’Any 2024 del CExEsparreguera

Com els dos darrers anys, el Club Excursionista Esparreguera posa a disposició de tots els seus socis i seguidors participacions de la rifa La Grossa de Cap d’Any, de Loteries de Catalunya, que es farà el 31/12/2024! Aquest any, la imatge de les butlletes és un fragment del nou carnet de soci que serà vigent el proper any 2025! Clica a la imatge per fer la teva compra:

El cost de les participacions és de 5,00 €, tant per socis del Club com per no socis. Les participacions es composen de quatre números diferents, a cadascun dels quals es juga 1,00 €. L’euro romanent és un donatiu a favor del Club.

Aquest any, l’adquisició de participacions es farà exclusivament per aquest procediment! Rebreu justificació de les vostres participacions amb imatges de WhatsApp, a més del rebut justificant del pagament que us trametrem un cop efectuada la compra.

Podeu adquirir fins a 10 participacions a cada inscripció i fer tantes inscripcions com us convingui. El pagament final de totes ells es farà mitjançant targeta bancària o Bizum, a la finalització del procés de compra!