Open Trail Solidari Santa Eulàlia

Open Trail Solidari Santa Eulàlia

Torna l’Open Trail Solidari Santa Eulàlia! Entre el 12 de febrer i l’11 d’abril, participa en el repte solidari que et proposem i guanya la samarreta del nostre Club! Per a participar, cal que facis una aportació mínima de 5,00 € directament a Banc dels Aliments. Segueix l’enllaç que indiquem a continuació i fes la teva aportació:

https://dona.bancdelsaliments.org/ca/recaptes/club-excursionista-esparreguera

Un cop feta, envia’ns per correu electrònic (clubexcursionistaesparreguera@gmail.com) o WhatsApp, al 622904755, la captura de pantalla de l’aportació efectuada al web de Banc dels Aliments o el justificant de la mateixa que hagis rebut al teu correu electrònic, i ja podràs fer la teva inscripció a l’Open Trail Solidari Santa Eulàlia! Clica a la imatge per anar al formulari d’inscripció:

Aquesta edició compta amb el suport de Open Trail Races: https://opentrailraces.com/ca/# Descarrega l’app i participa! Tingues present de fer servir a OTR la mateixa adreça de correu electrònic que hagis indicat a la teva inscripció a l’activitat.

A partir del 12 de febrer, un cop estiguis inscrit, segueix el traçat del recorregut des de l’aplicació i, en acabar, veuràs el teu temps a les classificacions provisionals de l’activitat. No et surtis del recorregut!

Clica a la imatge per a baixar-la en format gran!

 

Podràs fer el recorregut tantes vegades com vulguis al llarg del període: el teu millor temps serà el què figuri a la classificació final! Establirem classificacions en funció de sexe i edats, de tal forma que els primers classificats de cada grup rebran la samarreta del Club com a premi!!:

  • Sub-23, home i dona (fins els 22 anys)
  • Veterà, home i dona (entre els 23 i els 42 anys)
  • Senior, home i dona (a partir dels 43 anys)

I si ho prefereixes, gaudeix amb tota la tranquil·litat del recorregut, tot resseguint també el track des de l’aplicació de Open Trail Races! Entre la resta de participants inscrits sortejarem altres quatre samarretes del nostre Club!

Amb la teva participació, tothom guanya! Vine a l’Open Trail Solidari Santa Eulàlia!

T’esperem!!