21/04/2024: Caminada de la Primavera 2024

21/04/2024: Caminada de la Primavera 2024

Benvinguts a la 4a edició de la Caminada de la Primavera! Com d’habitual, cada edició de la Caminada ens porta a racons diferents del nostre entorn: en aquesta ocasió, visitarem el Turó de Can Dolcet i la Torre del Telègraf, en un recorregut de poc més de 12 quilòmetres, aptes per a tots els públics!

El preu de la inscripció és de 3 euros, que cobreix l’assegurança d’accidents dels participants. L’activitat és gratuïta pels socis del nostre Club. Les inscripcions són individuals. Podeu agrupar diverses inscripcions a la mateixa comanda. El pagament s’efectua online, mitjançant targeta bancària o Bizum.

Cliqueu a la imatge per a accedir al formulari d’inscripcions:

Prendrem la sortida a les 09:00 hores des de la Plaça de la Serralada, que serà també el punt d’arribada de la Caminada. Tot el recorregut estarà marcat amb cintes i trobareu voluntaris al llarg del recorregut, especialment en el pas que travessa l’antiga N-II.

Adjuntem l’enllaç al recorregut de la Caminada (cliqueu la foto):

Caldrà que porteu el vostre esmorzar: l’organització ha previst un avituallament líquid a l’entorn del Turó de Can Dolcet, on us convidarem a reposar per esmorzar abans d’iniciar el camí de tornada. Penseu a portar el vostre got!