18-20/11/2022: Cap de setmana a Sierra de Guara

18-20/11/2022: Cap de setmana a Sierra de Guara

Sortida organitzada pel Club Excursionista Esparreguera, oberta a tothom. Els no federats de la FEEC hauran de pagar l’import de la llicència temporal per dos dies, el cost de la qual és de 6,00 €. Les places són limitades a un màxim de 15 participants!

El punt de trobada serà divendres, 18 de novembre, a les 19:00 hores a: Albergue Las Almunias (al web trobareu l’enllaç a la ubicació exacta al Maps). L’estada a l’alberg serà per les nits de divendres i dissabte: el diumenge al matí deixarem l’alberg i guardarem als vehicles particulars el què no es necessiti per a l’activitat de diumenge. Es preveu la tornada a casa a partir de les 17:00 hores del diumenge.

L’allotjament es farà al Albergue Las Almunias, on s’ha efectuat reserva de 3 cambres comunes amb capacitat de 5 persones cadascuna. El règim de la estada és d’allotjament i esmorzar, amb un preu de 24 € per persona i dia (48 € en total).

L’establiment disposa, a més, d’un servei de pícnic, amb un cost de 10 € per àpat, que servirà per al dinar de cadascuna de les dues jornades. El sopar podrà fer-se en un restaurant proper, amb el que existeix un conveni de col·laboració amb l’alberg.

Caldrà efectuar un pagament anticipat de 20 euros com a reserva de plaça, import que l’establiment deduirà del cost total dels seus serveis. En cas de no estar federats, heu d’afegir un import de 6 euros per a la tramitació de la vostra llicència temporal.

Un cop inscrits, en cas de qualsevol problema que us impedeixi fer l’activitat, podeu comunicar-ho fins el 08/11/2022 per correu electrònic a clubexcursionistaesparreguera@gmail.com indicant el vostre nom i número de compte, i us farem retorn de l’import abonat en concepte de reserva i, si és el cas, del de la llicència temporal sol·licitada.

DESCRIPCIÓ DE LES ACTIVITATS:

Us incorporem els enllaços a cadascuna de les dues activitats, amb detall del track, recorregut i característiques de les mateixes:

19/11/2022: Ascensió al Tozal de Guara

20/11/2022: Circular des de Rodellar, fajas del Mascún i Otín

Les activitats proposades tenen un grau de dificultat física mitjana/alta: cal estar avesats a travesses de 9/11 hores de durada, per poder progressar sense dificultats en recorreguts de 20/22 quilòmetres, amb un desnivell positiu de 1.200 metres.

Abans de formalitzar la vostra inscripció, si us plau, llegiu atentament la DECLARACIÓ DELS PARTICIPANTS

Per a inscriure’s a la sortida, entreu i envieu emplenat el següent FORMULARI D’INSCRIPCIÓ