14/04/2019: Sortida Collbató-L’Albarda Castellana-Collbató

14/04/2019: Sortida Collbató-L’Albarda Castellana-Collbató

FITXA TÈCNICA:

Tipus de ruta:  Circular

Alçada de sortida: 375 metres

Alçada màxima: 1.177 metres

Desnivell positiu: 802 metres

Distància total: 11,7 quilòmetres

Temps aproximat de la sortida: 6 hores

Dificultat: Mitjana

Material necessari: Bon calçat, aigua i esmorzar.

Itinerari: Collbató, Vinya Nova, camí del Pont, canal de l’Ermità Mort, Clot de la Sajolida, El Camell de Sant Jeroni, Les Pinasses, Cim de l’Albarda Castellana, camí dels Francesos, Vinya Nova, Collbató.

El temps és orientatiu. S’ha de tenir en compte les parades per gaudir del paisatge i el temps esmerçat per l’esmorzar. La pujada es fa llarga i dura.

 

ENLLAÇ AL FORMULARI D’INSCRIPCIÓ: Cliqueu AQUÍ

 

Sortida oberta a socis i no socis de l’entitat, gratuïta pels participants federats. Nombre màxim d’inscripcions: 20.

Termini d’inscripció: Fins el dijous, dia 11 d’abril. En cas d’exhaurir-se anticipadament el total d’inscripcions, es comunicarà oportunament.

Les persones que emplenin i enviïn el formulari seran contactats des del Club Excursionista Esparreguera per a confirmar la seva inscripció i donar les instruccions necessàries, en el cas de persones no federades, pel pagament dels 5,00 € que representa el cost de la llicència temporal per a la sortida.

Mitjançant el correu electrònic, facilitarem als inscrits hora i lloc de trobada. Per a qualsevol dubte, contacteu amb nosaltres per correu electrònic o mitjançant el formulari de contacte disponible en aquest mateix web.