11/09/2022: Cap del Verd, pel Clot de l’Infern

11/09/2022: Cap del Verd, pel Clot de l’Infern

Sortida organitzada pel Club Excursionista Esparreguera, oberta a tothom i amb condicions especials pels socis del nostre Club. La sortida comptarà amb un guia professional de muntanya. El preu de la mateixa és de 20,00 euros; pels socis vigents del Club, aquest import serà de 10,00 euros.

El punt de trobada serà a Esparreguera, a la rotonda del Cairat (https://maps.app.goo.gl/Csn2QFB2CBtpyYLM7), des d’on sortirem a les 07:00 hores. Hi ha un nombre de 6 places disponibles al vehicle del guia. També podeu anar en el vostre vehicle. Si opteu per deixar-lo i anar amb el guia, podreu deixar aparcat el vostre vehicle a l’aparcament situat just davant de l’Institut El Cairat o a l’aparcament municipal El Cairat, al carrer de les Hortes.

Aconsellem portar un entrepà o el que us convingui per fer l’àpat sobre la marxa o al finalitzar l’activitat, abans d’agafar els cotxes, segons el temps que comporti.

DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT:

Ruta molt interessant per la desconeguda Serra del Verd en la que remuntarem el barranc del Clot de l’Infern tot grimpant i superant fàcils trams ferrats, carenejarem per amplis lloms herbats tot assolint els dos cims principals, baixarem per la costeruda Tartera del Verd envoltats d’agulles granítiques i completarem la volta enmig de frondosos boscos al peu de cingleres.

RECORREGUT: La Coma-Clot de l’Infern-El Colader-Plans de la Borda-Borda del Pujol-Roca Mira-Prat de les Saleres-Font d’Urdet-Cap d’Urdet (2252m)-Collada de Belitres-Cap del Verd (2282m)-Tartera del Verd-Coll Veis-Prat Major-Els Ordiars-Coll de Coma Pregona-El Comell-Costa dels Corners-El Grauet-Font de la Senyora-La Collada-Cal Fite-Cal Lleir-Cal Quirze-Cal Bonic-Cal Pujantell-Torrent dels Horts-La Coma.

Distància: 16,54 km

Desnivell positiu: 1.377 metres

Desnivell negatiu: 1.369 metres

Alçada màxima: 2.283 metres

Alçada mínima: 1.010 metres

Tipus de ruta: Circular

Dificultat tècnica: Mitjana (desnivell)

Durada de l’activitat: 8/9 hores, més desplaçaments

Informació extreta de: https://es.wikiloc.com/rutas-alpinismo/cap-del-verd-i-durdet-pel-cami-ferrat-del-clot-de-linfern-la-collada-de-belitres-i-la-tartera-7522610

Abans de formalitzar la vostra inscripció, si us plau llegiu la DECLARACIÓ DELS PARTICIPANTS.

Per inscriure’s a la sortida, entreu i envieu el següent FORMULARI D’INSCRIPCIÓ