09/10/2022: Puigsacalm i Puig de Llops, des de Joanetes

09/10/2022: Puigsacalm i Puig de Llops, des de Joanetes

Sortida organitzada pel Club Excursionista Esparreguera, oberta a tothom i amb condicions especials pels socis del nostre Club. La sortida comptarà amb un guia professional de muntanya. El preu de la mateixa és de 20,00 euros; pels socis vigents del Club, aquest import serà de 10,00 euros.

El punt de trobada serà a Esparreguera, a la rotonda del Cairat (https://maps.app.goo.gl/Csn2QFB2CBtpyYLM7), des d’on sortirem a les 07:00 hores. Hi ha un nombre de 6 places disponibles al vehicle del guia. També podeu anar en el vostre vehicle. Si opteu per deixar-lo i anar amb el guia, podreu deixar aparcat el vostre vehicle a l’aparcament situat just davant de l’Institut El Cairat o a l’aparcament municipal El Cairat, al carrer de les Hortes.

Aconsellem portar un entrepà o el que us convingui per fer l’àpat sobre la marxa o al finalitzar l’activitat, abans d’agafar els cotxes, segons el temps que comporti.

DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT:

Recorregut dinàmic i divertida, ascendint al Puigsacalm partint del poble de Joanetes, fent servir la ruta d’ascens dels ganxos nous i descendint pels vells, una equipació feta pel Ferrer del poble amb la finalitat de facilitar l’accés en temps i distància al seu pare, pastor que guardava el ramat dalt del cim. Trams de prats i boscos, amb vistes espectaculars!

Distància: 10,6 km

Desnivell positiu: 1.010 metres

Desnivell negatiu: 1.010 metres

Alçada màxima: 1.515 metres

Alçada mínima: 615 metres

Tipus de ruta: Circular

Dificultat tècnica: Mitjana/Alta (Passos aeris i exposats, trams equipats amb esglaons, cal un xic d’habilitat per progressar pels ganxos. No aconsellable a persones amb vertigen).

Durada de l’activitat: 7/8 hores amb aturades, més desplaçament.

RECORREGUT: Església de Sant Romà de Joanetes / Puig del Soi / El Barret / Canal Fosca o dels Ganxos Nous / Ermita de Santa Magdalena del Mont / Collada de Joanetes / Puigsacalm / Puig dels Llops / Camí dels Ganxos Vells / Sant Romà de Joanetes

Informació extreta de https://www.rutaspirineos.org/rutas/puigsacalm-y-puig-dels-llops-desde-joanetes

Abans de formalitzar la vostra inscripció, si us plau llegiu la DECLARACIÓ DELS PARTICIPANTS.

Per inscriure’s a la sortida, entreu i envieu el següent FORMULARI D’INSCRIPCIÓ