23/01/2022 – Sortida amb raquetes

23/01/2022 – Sortida amb raquetes

 

 

La sortida prevista pel diumenge, dia 9 de gener, ha hagut de ser posposada per les previsions meteorològiques negatives. Pendents de concretar una nova data, que podria ser el 23 o el 30 de gener, encara teniu l’oportunitat de reservar la vostra plaça a l’activitat! Recordeu que, per aquesta sortida, és necessari portar raquetes de neu (els socis vigents del Club poden demanar-les en préstec gratuït).

 

Sortida organitzada pel Club Excursionista Esparreguera, oberta a tothom i amb condicions especials pels socis del nostre Club. Cal portar raquetes per poder dur a terme l’activitat. La sortida comptarà amb un guia professional de muntanya. El preu de la mateixa és de 20,00 euros; pels socis vigents del Club, aquest import serà de 10,00 euros. Sortida limitada a 12 participants.

El lloc de trobada serà a Esparreguera, a la rotonda del Cairat (https://maps.app.goo.gl/Csn2QFB2CBtpyYLM7), des d’on sortirem a les 07:00 hores. Hi ha un nombre limitat de 7 places al vehicle del guia. També podeu anar en el vostre vehicle. Si opteu per deixar-lo i anar amb el guia, podreu deixar aparcat el vehicle a l’aparcament situat just davant de l’Institut El Cairat o a l’aparcament municipal El Cairat, al carrer de les Hortes.

Aconsellem portar un entrepà o el que us convingui per fer l’àpat sobre la marxa o al finalitzar l’activitat, abans d’agafar els cotxes, segons el temps que ens comporti.

DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT:

Ruta fora de pistes per trobar el plaer de trepitjar neu amb les raquetes, partint del refugi de Malniu a Meranges i rodejant el llac de Malniu, espectacular al hivern, arribarem entre pins i avets al Pla de La Feixa, i després culminarem la ruta tornant pel bosc de nou al refugi, nocions de progressió amb raquetes prèvia, i, en cas de dificultats climatològiques, canvi del punt d’inici a estació de Guils Fontanera, amb característiques tècniques similars.

*Altitud mínima: 2118 mts.

*Altitud màxima: 2355 mts.

*Distancia: 10 kms.

*Circular.- 5,5 hores amb parades mes desplaçament.

*Dificultat Fàcil – Mitjana (material tècnic –raquetes-)

*Interès: Natura, paisatge, progressió amb raquetes.

 

INSCRIPCIONS:

Us podeu inscriure enviant el FORMULARI amb les vostres dades