08-09/06/2024: Cap de setmana a la Serra del Cadí

08-09/06/2024: Cap de setmana a la Serra del Cadí

Ens anem de cap de setmana? Us proposem una sortida excepcional a la Serra del Cadí, on tindrem de tot: coronarem un parell de cims del repte dels 100 Cims de la FEEC, el Pic de Costa Cabirolera i el Comabona, farem nit al refugi lliure de la Cabana de Cortils i tindrem ocasió de visitar entorns tan emblemàtics com el Pont Natural de l’Afrau, el Salt de Murcurols i les Fonts del Bastareny! Ens acompanyes?  Totes les sortides organitzades pel nostre Club són obertes a tothom, i gratuïtes pels socis federats del Club! Si ens voleu acompanyar, cliqueu a la imatge corresponent a la sortida, que us portarà a la pàgina on fer la vostra inscripció. Abans de formalitzar-la, llegiu atentament la informació que us presentem:

Sortida de dos dies organitzada pel Club Excursionista Esparreguera, oberta a tothom i gratuïta pels socis federats del nostre Club. La resta de participants hauran de pagar un import de 7 euros, que inclou, en el seu cas, la tramitació de la corresponent llicència temporal. Sortida limitada a 15 participants.

El punt de trobada serà a Esparreguera, a la rotonda del Cairat, des d’on sortirem a les 08:00 hores en vehicles particulars. Els dies abans de la sortida es farà per concentrar als participants en el menor nombre possible de vehicles. Els inscrits que ho prefereixin, poden anar directament al punt de reunió, al Coll de la Bena, prop de Gisclareny. L’inici de l’activitat serà a les 10:00 hores.

DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT:

Activitat de cap de setmana, en la que farem nit al refugi lliure de la Cabana de Cortils. Des del punt d’inici de l’activitat, el Coll de la Bena, farem pista fins al Coll de Torn, per agafar el sender de Gran Recorregut que ens durà a la Cabana de Cortils. Des d’allà, havent deixat a la Cabana el pes, ascendirem al Costa Cabirolera i, si hi han forces, ens aproparem fins el veí cim del Vulturó.

Tornada fins el refugi per descansar i passar la nit. El diumenge, 9 de juny, farem l’ascensió del Comabona, per baixar més tard a visitar el Pont natural de l’Afrau i, més endavant, el Salt de Murcurols i les Fonts dels Bastareny. Des d’aquest punt, on deixarem les motxilles, pujarem al Coll de la Bena a recuperar els vehicles.

MATERIAL I RECOMANACIONS:

  • Motxilla (amb protector pluja) per portar material
  • Roba amb tres capes, calçat adient (preferentment, bota de canya mitja/alta)
  • Sac, matalàs o esterilla
  • Lot i piles de recanvi
  • Menjar i aigua suficient per passar els dos dies
  • Recomanable portar bastons

TRACK DE L’ACTIVITAT:

Donat que es faran variats recorreguts, amb diferents opcions en funció del grup, no publiquem cap track específic de la sortida, per bé que tenim cartografia de tota la zona i diferents tracks per seguir la ruta.