08/05/2022 – GORGS I AVENCS DE LA FEBRÓ

08/05/2022 – GORGS I AVENCS DE LA FEBRÓ

Sortida organitzada pel Club Excursionista Esparreguera, oberta a tothom i amb condicions especials pels socis del nostre Club.  La sortida comptarà amb un guia professional de muntanya. El preu de la mateixa és de 20,00 euros; pels socis vigents del Club, aquest import serà de 10,00 euros. Sortida limitada a 12 participants.

El lloc de trobada serà a Esparreguera, a la rotonda del Cairat (https://maps.app.goo.gl/Csn2QFB2CBtpyYLM7), des d’on sortirem a les 07:00 hores, camí de la població de La Febró. Hi ha un nombre limitat de 6 places al vehicle del guia. També podeu anar en el vostre vehicle. Si opteu per deixar-lo i anar amb el guia, podreu deixar aparcat el vehicle a l’aparcament situat just davant de l’Institut El Cairat o a l’aparcament municipal El Cairat, al carrer de les Hortes.

Aconsellem portar un entrepà o el que us convingui per fer l’àpat sobre la marxa o al finalitzar l’activitat, abans d’agafar els cotxes, segons el temps que ens comporti.

DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT:

08/05/2022 – Gorgs i avencs de La Febró

Ruta descobrint els Gorgs i Avencs de La Febró, a la Serra de La Mussara: a aquestes muntanyes tarragonines ens sorprendrà aquesta ruta plena de frescor i bonics paisatges, en un recorregut en que trobarem diferents gorgs enfonsats en un paisatge ombrívol i humit.

  • Altitud mínima: 593 metres.
  • Altitud màxima 1.042 metres.
  • Distància total: 15,3 kms. (Camins, corriols, torrent)
  • Circular. 6/7 hores efectives de marxa amb explicacions, més desplaçament.
  • Dificultat: mitjana (desnivell positiu de 745 metres)
  • Interès: Natura, geològic, dinàmic.

Podeu consultar AQUÍ el track de l’activitat.

Abans de formalitzar la vostra inscripció, si us plau llegiu la DECLARACIÓ DELS PARTICIPANTS.

Per inscriure’s a la sortida, entreu i envieu el següent FORMULARI D’INSCRIPCIÓ