05/06/2022 – EL PEDRAFORCA!

05/06/2022 – EL PEDRAFORCA!

Sortida organitzada pel Club Excursionista Esparreguera, oberta a tothom i amb condicions especials pels socis del nostre Club.  La sortida comptarà amb un guia professional de muntanya. El preu de la mateixa és de 20,00 euros; pels socis vigents del Club, aquest import serà de 10,00 euros. Sortida limitada a 12 participants.

El lloc de trobada serà a Esparreguera, a la rotonda del Cairat (https://maps.app.goo.gl/Csn2QFB2CBtpyYLM7), des d’on sortirem a les 07:00 hores, camí de la població de Gósol. Hi ha un nombre limitat de 6 places al vehicle del guia. També podeu anar en el vostre vehicle. Si opteu per deixar-lo i anar amb el guia, podreu deixar aparcat el vehicle a l’aparcament situat just davant de l’Institut El Cairat o a l’aparcament municipal El Cairat, al carrer de les Hortes.

Aconsellem portar un entrepà o el que us convingui per fer l’àpat sobre la marxa o al finalitzar l’activitat, abans d’agafar els cotxes, segons el temps que ens comporti.

DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT:

Ruta d’ascens al mític cim del Pedraforca des del bonic poble de Gósol, travessant boscos de pins i tarteres, fins el tram final de divertida progressió ajudant-nos de les mans. Ens extasiarem al mig dels Pollegons amb les vistes a l’est i l’oest, i sentirem la força tel·lúrica i potent d’aquesta muntanya imprescindible pel muntanyisme català.

  • Altitud mínima: 1.415 metres
  • Altitud màxima 2.506 metres
  • Distància total: 10,0 km. (camins, corriols)
  • Lineal, 6/7 hores amb aturades, més desplaçament
  • Dificultat: mitjana (desnivell)
  • Interès: Natura, paisatges, històric llegendes.

Abans de formalitzar la vostra inscripció, si us plau llegiu la DECLARACIÓ DELS PARTICIPANTS.

Per inscriure’s a la sortida, entreu i envieu el següent FORMULARI D’INSCRIPCIÓ