05/03/2022 – Ruta “Camins d’Aigua”

05/03/2022 – Ruta “Camins d’Aigua”

Sortida organitzada pel Club Excursionista Esparreguera, oberta a tothom i amb condicions especials pels socis del nostre Club.  La sortida comptarà amb un guia professional de muntanya. El preu de la mateixa és de 20,00 euros; pels socis vigents del Club, aquest import serà de 10,00 euros. Sortida limitada a 12 participants.

El lloc de trobada serà a Esparreguera, a la rotonda del Cairat (https://maps.app.goo.gl/Csn2QFB2CBtpyYLM7), des d’on sortirem a les 08:00 hores. Hi ha un nombre limitat de 6 places al vehicle del guia. També podeu anar en el vostre vehicle. Si opteu per deixar-lo i anar amb el guia, podreu deixar aparcat el vehicle a l’aparcament situat just davant de l’Institut El Cairat o a l’aparcament municipal El Cairat, al carrer de les Hortes.

Aconsellem portar un entrepà o el que us convingui per fer l’àpat sobre la marxa o al finalitzar l’activitat, abans d’agafar els cotxes, segons el temps que ens comporti.

DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT:

05/03/2022 – Ruta “Camins d’Aigua”

Ruta “d’aventura” seguint els camins de l’aigua, en el límit comarcal amb la zona vinícola del Penedès, en un trekking d’aventura pels espectaculars torrents de Valls d’Anoia. Recorrent uns torrents que han creat espectaculars formes geològiques. Que potser ens mullarem els peus…??

  • Altitud mínima: 220mts.
  • Altitud màxima 293 mts.
  • Distància total: 6 kms. (Pista i corriols amb relativa dificultat, comptant amb instal·lació de cordes auxiliars per progressar)
  • Recorregut circular. 3 hores efectives amb explicacions, més desplaçament.
  • Dificultat: Facil/mitjana
  • Interès: Natura, geològic, dinàmic.

INSCRIPCIONS:

Us podeu inscriure enviant el FORMULARI amb les vostres dades