03/07/2022 – Camí de Ronda: La Fosca-Cap Roig

03/07/2022 – Camí de Ronda: La Fosca-Cap Roig

Vamos a la playa, oh oh oh!! 😉

Sortida organitzada pel Club Excursionista Esparreguera, oberta a tothom i amb condicions especials pels socis del nostre Club. La sortida comptarà amb un guia professional de muntanya. El preu de la mateixa és de 20,00 euros; pels socis vigents del Club, aquest import serà de 10,00 euros.

El punt de trobada serà a Esparreguera, a la rotonda del Cairat (https://maps.app.goo.gl/Csn2QFB2CBtpyYLM7), des d’on sortirem a les 07:00 hores. Hi ha un nombre de 6 places disponibles al vehicle del guia. També podeu anar en el vostre vehicle. Si opteu per deixar-lo i anar amb el guia, podreu deixar aparcat el vostre vehicle a l’aparcament situat just davant de l’Institut El Cairat o a l’aparcament municipal El Cairat, al carrer de les Hortes.

Aconsellem portar un entrepà o el que us convingui per fer l’àpat sobre la marxa o al finalitzar l’activitat, abans d’agafar els cotxes, segons el temps que ens comporti. I, per damunt de tot, no us oblideu el banyador i la crema solar!!

DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT:

Tota la costa de Catalunya està bordejada dels antics Camins de Ronda, camins que recorren el litoral resseguint el límit de la terra amb el mar Mediterrani, amb orígens tant diversos com la defensa d’invasions, comercials, o accessos del dia a dia dels habitants, en funció de cada època i situació.

En aquest recorregut descobrirem petites cales amagades, començant per l’espectacular Platja del Castell. Passarem per assentaments de més de dos mil anys d’antiguitat, nuclis de pintoresques barraques de pescadors, castells de l’Edat mitjana, i sentirem la barreja de la olor del mar amb l’aroma dels pins, amb les Illes Formigues de teló de fons.

  • Altitud mínima: 0 metres.
  • Altitud màxima 160 metres.
  • Distància total: 12 kms. (Camins, corriols)
  • Ruta circular, 4 hores amb aturades, més desplaçament.
  • Dificultat: fàcil
  • Interès: Natura, paisatges, història.

Abans de formalitzar la vostra inscripció, si us plau llegiu la DECLARACIÓ DELS PARTICIPANTS.

Per inscriure’s a la sortida, entreu i envieu el següent FORMULARI D’INSCRIPCIÓ