02/04/2022 – Els Empedrats / El Bullidor de la Llet

02/04/2022 – Els Empedrats / El Bullidor de la Llet

Sortida organitzada pel Club Excursionista Esparreguera, oberta a tothom i amb condicions especials pels socis del nostre Club.  La sortida comptarà amb un guia professional de muntanya. El preu de la mateixa és de 20,00 euros; pels socis vigents del Club, aquest import serà de 10,00 euros. Sortida limitada a 12 participants.

El lloc de trobada serà a Esparreguera, a la rotonda del Cairat (https://maps.app.goo.gl/Csn2QFB2CBtpyYLM7), des d’on sortirem a les 07:00 hores, camí de Cal Cerdanyola (Bagà). Hi ha un nombre limitat de 6 places al vehicle del guia. També podeu anar en el vostre vehicle. Si opteu per deixar-lo i anar amb el guia, podreu deixar aparcat el vehicle a l’aparcament situat just davant de l’Institut El Cairat o a l’aparcament municipal El Cairat, al carrer de les Hortes.

Aconsellem portar un entrepà o el que us convingui per fer l’àpat sobre la marxa o al finalitzar l’activitat, abans d’agafar els cotxes, segons el temps que ens comporti.

DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT:

02/04/2022 – Els Empredrats / El Bullidor de la Llet.

Ruta que, resseguint el torrent de la Font del Faig cap el refugi de Sant Jordi, ens porta a visitar el Bullidor de la Llet i les majestuoses parets dels Empedrats i la singular Cua de Cavall. A la tornada, pel Pas i el cim de la Boixassa, podrem tenir espectaculars vistes de la serra d’Ensija, el Pedraforca i altres cims! Si el temps ens ho permet, ens aproparem a visitar l’Adou i el Salt del Bastareny.

  • Altitud mínima: 917 mts.
  • Altitud màxima 1.823 mts.
  • Distància total: 14,7 kms. (Camins, corriols, torrent)
  • Circular. 6/7 hores efectives de marxa amb explicacions, més desplaçament.
  • Dificultat: mitjana (desnivell positiu de 1.068 metres)
  • Interès: Natura, geològic, dinàmic.

Podeu consultar AQUÍ el track de l’activitat.

Abans de formalitzar la vostra inscripció, si us plau llegiu la DECLARACIÓ DELS PARTICIPANTS.

Per inscriure’s a la sortida, entreu i envieu el següent FORMULARI D’INSCRIPCIÓ